Hubungi pembekal

Mr. Jeff
Tinggalkan pesananJenis bayaran: | L/C,T/T,Western Union |
---|---|
Incoterm: | FOB |
Pesanan minimum: | 1 Set/Sets |
Masa penghantaran: | 50 Hari |
Maklumat asas
Model No.: YPG
Pressure Spray Drying Machine: Spray Drying Equipmwnt
Spray Drying Machine: Small Particle Dryer
Particle Drying Machine: Oats Spray Dryer
Additional Info
Pembungkusan: Kotak Kayu
Produktiviti: 10-20 Set per Year
Jenama: Hywell
Pengangkutan: Ocean
Tempat asal: China
Keupayaan bekalan: 3-5 Set/Sets per Month
Sijil: ISO
Penerangan produk
Mesin pengeringan sintetik sintetik
Ciri-ciri Produk:
1. Tekanan Mesin Pengeringan Tekanan yang dibuat oleh semua keluli tahan karat.
2. Oats Serbuk Pengering: terutamanya untuk bahan panas sensitif haba.
3.Untuk sistem pemanasan untuk Pengeringan Jus Juice Chicken , ia adalah sangat fleksibel. kita dapat mengkonfigurasikannya berdasarkan keadaan tapak pelanggan seperti stim, elektrik, relau gas dan sebagainya, semuanya boleh kita bentuk untuk menyesuaikan pengering semburan kita.4. Sistem kawalan Flavoring Pressure Spray Dryer mempunyai lebih banyak pilihan, seperti butang tekan, HMI + PLC dan sebagainya
1. Pengeringan Mesin Deterjen sintetik Prinsip :
Cecair atau tampal bahan mentah disembur ke dalam cecair minisor cecair oleh penyembur ditekan bantuan bantuan dari tekanan pam isoulate, dan cepat kering melalui pertukaran haba amplit. (10 ~ 90sec.) Akhirnya, serbuk atau granul kecil selesai.
2. Mesin Pengeringan Sintetik sintetik Ciri-ciri :
Kelajuan kering pantas dan sesuai untuk pengeringan bahan kepekaan haba terutamanya.
Produk siap adalah granul bola dengan saiz seragam. Daya tahan dan kelarutannya baik. Kesucian produk adalah tinggi dan kualitinya baik.
Ia memohon skop luas. Menurut ciri-ciri bahan mentah, ia boleh menggunakan udara panas untuk kering dan juga boleh menggunakan udara sejuk untuk granulate. Ia mempunyai penyesuaian yang kuat terhadap bahan mentah.
Operasinya mudah dan stabil dan kawalannya mudah dan mudah dan mudah untuk merealisasikan operasi automatik.
Pilihan Pilihan
Untuk komponen elektrik utama, kami mempunyai pilihan jenama antarabangsa seperti ABB, Siemens atau Schneider atau yang lain.
Untuk bahan untuk mesin, kami mempunyai pilihan padaAISISUS304, AISISUS304L, AISISUS316, AISISUS316L, keluli karbon dan sebagainya.
Untuk sistem kawalan, kami mempunyai pilihan pada butang tekan, PLC + HMI dan sebagainya.
Kami boleh merekabentuk sistem kalis letupan untuk pengering semburan kami berdasarkan permintaan pelanggan.
Untuk sistem pemasangan pengering semburan, kami boleh membekalkannya. seperti sistem pemakanan, sistem menyampaikan pneumatik dan sebagainya.
Untuk sistem pemanasan untuk mesin, ia sangat fleksibel. kita dapat mengkonfigurasikannya berdasarkan keadaan tapak pelanggan, seperti stim, elektrik, relau gas dan sebagainya, semuanya boleh kami bentuk untuk menyesuaikan pengering semburan kami.
Jika tanpa sistem pemanasan, ia boleh menjadi lebih sejuk untuk membuat zarah dengan udara penyejuk.
Perhatian kepada pesanan
1. Nama dan harta cair: kandungan pepejal (atau kandungan air), kelikatan, ketegangan permukaan dan nilai PH.
2. Ketumpatan tepung kering kandungan air sisa yang dibenarkan, saiz zarah, dan suhu maksimum yang dibenarkan.
3. Keluaran: masa peralihan setiap hari.
4. Tenaga yang boleh dibekalkan: tekanan wap, elektrik dengan betul, bahan api arang batu, minyak dan gas asli.
5. Keperluan kawalan: sama ada atau tidak suhu masuk dan keluar mesti dikawal. Keperluan pengumpulan serbuk: sama ada perlu menggunakan penapis beg kain dan keperluan persekitaran gas letih.
6. Lain-lain keperluan khas.
Model | YPG-25 | YPG-50 | YPG-100 | YPG-150 | YPG-200 | YPG-300 | YPG-500 |
Evaporated amount(kg/h) | 25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 300 | 500 |
power(kw) | 0.35 | 4 | 7.5 | 11 | 15 | 22 | 30 |
Pressure(Mpa) | it can be regulated from 0.6to5 in general, it will be from 1to 3 | ||||||
Heating way | electricity | electricity+steam | electricity+coal fuel(oil)hot air furnace | ||||
Diameter of tower body(mm) | 1300 | 1800 | 2400 | 2600 | 2800 | 3200 | 3800 |
Total height of equipment(mm) | 7800 | 9200 | 11600 | 14000 | 15300 | 17100 | 19000 |
Kategori produk : Mesin pengering > Pengering Tekanan Tekanan